четвер, 28 лютого 2013 р.

Як підключитися до робочого столу в локальні мережі?

Завдання підключення локального комп'ютера до віддаленого робочого столу є стандартною для операційної системи Microsoft Windows і вирішується засобами самої системи. Використання додаткового програмного забезпечення не потрібно.

Інструкція

1.Розкрийте головне меню операційної системи Microsoft Windows натисканням кнопки «Пуск» і викличте контекстне меню елемента «Комп'ютер» кліком правої кнопки миші на віддаленому комп'ютері.

2.Вкажіть пункт «Властивості» і виберіть вкладку «Віддалене використання» діалогового вікна.

3.Застосуйте прапорець на полі «Дозволити віддалений доступ до цього комп'ютера» і натисніть кнопку «Так» у вікні, запиту для підтвердження застосування вибраних змін.

4.Скористайтеся кнопкою «Вибрати віддалених користувачів» для перегляду списку і вкажіть необхідних користувачів натисканням кнопки «Додати».

5.Натисніть кнопку OK для підтвердження свого вибору, повторіть натискання кнопки OK для виконання команди і ще раз натисніть ту ж кнопку для підтвердження застосування вибраних змін.

6.Вставте інсталяційний диск Windows в дисковод локального комп'ютера і вкажіть команду «Виконання інших завдань» після появи вітання.

7.Використовуйте пункт «Установка віддаленого управління робочим столом» (при необхідності) або натисніть кнопку «Пуск» і перейдіть за адресою \ Програми \ Стандартні \ Зв'язок \ Підключення до віддаленого робочого столу (якщо служба вже встановлена) для здійснення запуску сервісу.

8.Увійдіть в систему на локальному комп'ютері та упевніться в тому, що комп'ютер підключений до локальної мережі або інтернету.

9.Поверніться до головного меню «Пуск» і перейдіть в пункт «Всі програми».

10.Розкрийте посилання «Стандартні» і виберіть пункт «Зв'язок».

11.Перейдіть в вузол «Підключення до віддаленого робочого столу» і виберіть команду «Параметри».

12.Вибрати підлягає підключенню комп'ютер в списку і вкажіть дані імені користувача, пароля та імені домену (при необхідності) у відповідних полях вікна додатка.

13.Натисніть кнопку «Підключити» для підтвердження виконання команди і вкажіть пароль обраної для підключення облікового запису у вікні, «Вхід у Windows».


Немає коментарів:

Дописати коментар