пʼятницю, 1 березня 2013 р.

Як збільшити швидкість мережі?


Інтернет та локальні мережі щільно вкоренилися в списку невід'ємних елементів життя багатьох користувачів ПК і стаціонарних ноутбуків. Природно, у багатьох виникає бажання зробити роботу в мережі як можна більш приємною і швидкою. Адже від якості роботи мережі можуть залежати багато параметрів працездатності ПК в цілому.

Інструкція

1.Запам'ятайте, що основною перешкодою для стабільної та швидкої роботи мережі є наявність великої кількості пристроїв на шляху між сервером і вашим комп'ютером. Тобто якщо ваш комп'ютер підключений мережним кабелем до сервера безпосередньо, то мережа буде працювати значно швидше, ніж у ситуації, коли інформація проходить через кілька світчей, роутерів або маршрутизаторів. У цьому зв'язку, для забезпечення найкращої якості передачі даних намагайтеся уникати зайвих пристроїв.

2.Коли ваш комп'ютер є частиною якої-небудь мережі, він постійно обмінюється інформацією з іншими подібними пристроями. Щоб знизити навантаження, що з'являється в результаті постійного з'єднання з іншими ПК, зробіть ваш комп'ютер «невидимим». Відкрийте панель керування. У меню «Мережа та інтернет» знайдіть пункт «Додаткові параметри спільного доступу». У пункті «Мережеве виявлення» виберіть «відключити».

3.Стабільній роботі мережі заважають усілякі програми. Особливо велике навантаження дають месенджери і файлообмінні утиліти. Якщо ви бажаєте прискорити прогрузки сторінок або закачування файлів, то закрийте такі програми, як uTorrent, ICQ, Skype, Magent і qip. Постарайтеся, щоб в системному треї було якомога менше іконок.


Немає коментарів:

Дописати коментар